Τι σχέση έχει η αθλητική καρδιολογία με την Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 16:34 Τι σχέση έχει η αθλητική καρδιολογία με την Περιφέρεια Στερεάς

Την απάντηση σ' αυτήν την ερώτηση μάς έδωσε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι απλή:

Όπως σημειώνει ο Φάνης Σπανός «η Στερεά είναι μια πολύ «αθλητική» Περιφέρεια, αφού διαρκώς στοχεύουμε στο ολυμπιακό ιδεώδες πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά», επισημαίνοντας παράλληλα πως η Περιφέρεια μας «είναι εδώ και λίγο καιρό "επίσημα" η καρδιά της Ελλάδας με το αγγλιστί κατοχυρωμένο σήμα: “Heart of Greece”».

 Η φωτογραφία είναι από το Πολεμικό Μουσείο όπου διεξάγεται το 3ο διεθνές συνέδριο αθλητικής καρδιολογίας με προεδρεύοντα έναν κορυφαίο επιστήμονα και επαγγελματία ιατρό, τον Σπύρο Παπαϊωάννου, με καταγωγή από το Σχηματάρι που είχε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τον Περιφερειάρχη μας στην τελετή έναρξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση