Τι είπε ο Απ. Γκλέτσος στο Περιφερειακό και προκάλεσε αντιδράσεις;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 13:14 Τι είπε ο Απ. Γκλέτσος στο Περιφερειακό και προκάλεσε αντιδράσεις;

Απορημένοι κοίταζαν ο ένας τον άλλον οι κάτοικοι του μαρτυρικού Διστόμου που παρακολούθησαν την τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Απόστολου Γκλέτσου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Οργάνου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δήμου τους.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε και το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και ο Απόστολος Γκλέτσος, που δεν συμμετείχε δια ζώσης, έκανε μια διαδικτυακή παρέμβαση η οποία συζητήθηκε και προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο μεταξύ των αυτοδιοικητικών και των δημοτών που ήταν παρόντες, όσο και μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Απόστολου Γκλέτσου στο βίντεο που ακολουθεί:

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από την επικεφαλής της παράταξης "Πατρίδα μας η Στερεά" Κατερίνα Μπατζελή.

Δείτε το βίντεο:

Το λόγο πήρε και ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς, ο οποίος απάντησε στα όσα ακούστηκαν και ενημερωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο για την υπόθεση των Γερμανικών αποζημιώσεων.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση