Τα προβλήματα των μικρομεσαίων της Φθιώτιδας από τη Μαριλίζα στη Βουλή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 07:46 Τα προβλήματα των μικρομεσαίων της Φθιώτιδας από τη Μαριλίζα στη Βουλή

Η πρόσφατη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στη Λαμία και τα προβλήματα των μικρομεσαίων και των επαγγελματιών που αναδείχθηκαν σ' αυτήν, έτυχαν ιδιαίτερης αναφοράς από την εισηγήτρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στην ομιλία της στη Βουλή. 

«Χθες ήμουν σε μια ημερίδα στη Λαμία και συμμετείχαν και παραγωγικοί φορείς» ανέφερε η Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην ομιλία της στο Κοινοβούλιο και συμπλήρωσε πως «αυτό που έθεσαν τα επιμελητήρια, οι εμπορικοί σύλλογοι, ήταν το θέμα των οφειλών στην εφορία και κυρίως στον ΕΦΚΑ. Έλεγαν ότι δεν μπορούν να σωθούν με την αύξηση των δόσεων από τις 12 στις 24. Αυτήν τη στιγμή χρειάζονται αποτελεσματική στήριξη. Μας έλεγαν ότι με το κόστος της ενέργειας δεν μπορούν να κρατήσουν ανοιχτά τα μαγαζιά ή τις επιχειρήσεις τους».  

Αναμφίβολα η Μαριλίζα ξέρει να αφουγκράζεται τα προβλήματα που της μεταφέρουν στις περιοδείες της και να τα μεταφέρει άμεσα στους αρμόδιους για να τα επιλύσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση