Ξενογιαννακοπούλου και Τζανακόπουλος παρουσίασαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 08:23 Ξενογιαννακοπούλου και Τζανακόπουλος παρουσίασαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Λαμία

«Η κυβέρνηση ανατροφοδοτεί την κρίση με κάθε επιλογή της». Οι προτάσεις του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τίτλο «Δικαιοσύνη Παντού»…

Στη Λαμία βρέθηκαν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου η Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών και Τομεάρχης Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Βουλευτής Α’ Αθήνας Δημήτρης Τζανακόπουλος, προκειμένου να παρουσιάσουν σε ημερίδα που διοργάνωσε η Ν.Ε. Φθιώτιδας του κόμματος το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τίτλο «Δικαιοσύνη Παντού» που περιέχει τις «6 Εθνικές Προτεραιότητες».

Συγχρόνως ξεκινούν το διάλογο με την κοινωνία πάνω σε θέματα που την απασχολούν. Σε ένα χρονικό σημείο που όπως τόνισαν «η κυβέρνηση ανατροφοδοτεί την κρίση με κάθε επιλογή της». Η συζήτηση επεκτάθηκε επίσης στην προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον για τη Φθιώτιδα και τη χώρα.

Τους συναδέλφους του, υποδέχτηκε στη Λαμία ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, ενώ στο πάνελ της ημερίδας που φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, ήταν και ο Γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας Βαγγέλης Σακελλάρης.

Δείτε το βίντεο:

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα βασικά σημεία στις έξι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο πρόγραμμα «Δικαιοσύνη Παντού».

Νωρίτερα στον ίδιο χώρο, η κα Ξενογιαννακοπούλου, μαζί με τους συναδέλφους της κκ Σαρακιώτη και Τζανακόπουλο παρουσία του κ. Σακελλάρη, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην παρουσίαση των προτάσεων του με τις έξι εθνικές προτεραιότητες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση