Το άρωμα των εκλογών και οι γιγαντοαφίσες υποψηφίου βουλευτή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 10:43 Το άρωμα των εκλογών και οι γιγαντοαφίσες υποψηφίου βουλευτή

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το "άρωμα εκλογών", σίγουρα δεν περίμενε πως κάποιοι θα έπαιρναν τα λόγια του Πρωθυπουργού τοις μετρητοίς και θα άρχιζαν από τώρα την αφισοκόλληση, ωσάν οι εκλογές να διεξάγονταν την προσεχή Κυριακή.

Και δεν μιλάμε για μικρές αφισούλες, αλλά για γιγαντοαφίσες διαστάσεων 4x3 όπως αυτές που εμφανίστηκαν σε κεντρικούς δρόμους της Λάρισας και προβάλλουν συγκεκριμένο υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ.

Το περίεργο με τον συγκεκριμένο υποψήφιο, όπως σημειώνει ο "Βηματοδότης", είναι ότι ουδείς γνωρίζει ποιος τον ανακήρυξε υποψήφιο και από πού πήρε το χρίσμα, με δεδομένο, όπως είπαν οι βουλευτές της ΝΔ της Λάρισας, πως ήταν και στο παρελθόν υποψήφιος στη ΝΔ, αλλά έφυγε για ένα φεγγάρι και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε όμως στη ΝΔ και σήμερα παρουσιάζεται ως υποψήφιος της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση