Ο «Τομ Κρουζ» της Βουλής, Γιάννης Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 09:42 Ο «Τομ Κρουζ» της Βουλής, Γιάννης Σαρακιώτης

Τα θετικά σχόλια για το πρόσωπό του και ο...θαυμασμός από τις γυναίκες της Βουλής.

Νέος και πετυχημένος ο δικηγόρος Γιάννης Σαρακιώτης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα.

Ο 39χρονος πολιτικός έχει τραβήξει τα βλέμματα, καθώς, όπως ψιθυρίζουν στο καφενείο της Βουλής και μεταφέρουν τα parapolitika.gr, διακρίνεται για την ευγένειά του και τον πολιτικό πολιτισμό που επιδεικνύει στις διαμάχες με τους πολιτικούς του αντιπάλους, εντός και εκτός κόμματος!

Διανύοντας τη δεύτερη κοινοβουλευτική του θητεία, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και τον γυναικείο πληθυσμό της Βουλής.

Παραμένει στην κατηγορία των εργένηδων, καθώς πολιορκείται, αλλά δεν ενδίδει... για να μπει στο club των παντρεμένων. Όσο για το παρατσούκλι «ο Τομ Κρουζ της Βουλής», οφείλεται στο ότι το ντύσιμο, το γυαλί και η μηχανή που οδηγεί θυμίζουν τον πιλότο Μάβερικ από το «Τοp Gun».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση