«Ανεβάζει στροφές» ο Παναγιώτης Ιακωβής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 07:54 «Ανεβάζει στροφές» ο Παναγιώτης Ιακωβής

Στην οδό Βενιζέλου το γραφείο του συνδυασμού του «Πρώτα η Λαμία».

Μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να απέχουν ακόμα δέκα μήνες, ο γιατρός Παναγιώτης Ιακωβής, που θα διεκδικήσει ως υποψήφιος δήμαρχος το Δήμο Λαμιέων, "ανεβάζει στροφές" και έχει ήδη επιλέξει και το χώρο όπου θα στεγαστεί το γραφείο της παράταξής του.

Όπως αποκάλυψε εδώ και μήνες το Lamia Report, έχει ήδη αποφασιστεί το όνομα του συνδυασμού, θα είναι «Πρώτα η Λαμία» και το γράμμα λ θα αποτελεί το λογότυπό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το γραφείο του συνδυασμού έχει επιλεγεί, βρίσκεται σε ισόγειο χώρο στην οδό Βενιζέλου και άρχισε η διαμόρφωσή του, με τις ταμπέλες με το χαρακτηριστικό λ να έχουν ήδη πάρει τη θέση τους.

Ο Παναγιώτης Ιακωβής παράλληλα με την παρουσία του σε Κοινότητες του Δήμου, μαθαίνουμε πως πρόσφατα επισκέφθηκε την Στύρφακα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον εφοπλιστή Μιχάλη Βενιάμη της «Golden Union Shipping» στα γραφεία της ναυτιλιακής του εταιρείας στη Κηφισιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε "στο πλαίσιο διερευνητικών επαφών για μελλοντικές επιχειρηματικές «κινήσεις» και επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου", όπως σημείωσε σχετικά ο Παναγιώτης Ιακωβής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση