«Νάτος, νάτος ο Πρωθυπουργός...», φώναζε ο Γκλέτσος στον Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 07:42 «Νάτος, νάτος ο Πρωθυπουργός...», φώναζε ο Γκλέτσος στον Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ενθουσιώδης υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα από τον Απόστολο Γκλέτσο στη Λαμία, ο οποίος μάλιστα δεν πήγε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για να υποδεχτεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Φάνης Σπανός.

Αν και ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανακοινώσει υποψηφιότητες για Δημάρχους και Περιφερειάρχες ο Απόστολος Γκλέτσος θεωρεί δεδομένη την στήριξή του, για να είναι και στις Αυτοδιοικητικές του 2023, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς.

Το πρωί της Τρίτης μάλιστα στη Λαμία ήταν αυτός που έδινε το σύνθημα φωνάζοντας για τον Αλέξη Τσίπρα «Νάτος, νάτος ο Πρωθυπουργός...».

Δείτε το βίντεο:

Στο Περιφερειακό δεν πέρασε ασχολίαστη η απουσία του Απόστολου Γκλέτσου, αλλά και η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να μην συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς της Φθιώτιδας, κάτι που έκανε στην επίσκεψή του στη Φωκίδα.

Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο οποίος στο ξεκίνημα της συνεδρίασης, είπε ότι θα περίμενε συμβολικά την παρουσία του τ. Πρωθυπουργού που βρίσκεται στη Λαμία σε μια τέτοια συνεδρίαση.

Μετά την αιχμή για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Περιφερειάρχης συμπλήρωσε με νόημα: «Οφείλω να επισημάνω ότι συγκεκριμένοι συνάδελφοί μας επέλεξαν να βρίσκονται σήμερα εδώ, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και αυτό αν μη τι άλλο καταδεικνύει τις προτεραιότητες που έχει καθένας μας όσον αφορά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Στη συνεδρίαση συμμετείχε όμως ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος άκουσε τον Μάνο Γέμελο να… ψέλνει διάφορα με χιουμοριστική διάθεση για την παρουσία Γκλέτσου στο πλευρό του Τσίπρα και να μιλάει χαρακτηριστικά για την «αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, που βγήκε στις πλατείες!»

Για την ακρίβεια, ο Μάνος Γέμελος μπήκε στην αίθουσα, πήγε στο έδρανο και ενώ έβγαζε το μπουφάν του είπε χαμογελαστά: «Χαιρετώ τη δεξιά πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ. Η αριστερή πτέρυγα είναι στις πλατείες...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση