Κώστας Μπακογιάννης: «Μια αληθινά σκοτεινή μέρα για τη Δημοκρατία στη γειτονική Τουρκία»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 07:50 Κώστας Μπακογιάννης: «Μια αληθινά σκοτεινή μέρα για τη Δημοκρατία στη γειτονική Τουρκία»

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά που επέδειξε σήμερα ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στην υπόθεση στέρησης της ελευθερίας και των πολιτικών δικαιωμάτων του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου (Ekrem İmamoğlu).

«Μια αληθινά σκοτεινή μέρα για τη Δημοκρατία στη γειτονική Τουρκία» έγραψε στα social ο Κώστας Μπακογιάννης, σημειώνοντας πως «η απόφαση στέρησης της ελευθερίας και των πολιτικών δικαιωμάτων ενός δημάρχου, συμμάχου της Ειρήνης, της Δικαιοσύνης και της Οικουμενικότητας, προκαλεί θλίψη και οργή».

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Αθηναίων επικοινώνησε «προσωπικά με τον φίλο Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, Ekrem İmamoğlu" και του μετέφερε "την απόλυτη στήριξη και συμπαράσταση όλων των συναδέλφων, που μετέχουν στις προσπάθειες συνεργασίας και διπλωματίας των πόλεων μας. Είμαι βέβαιος πως ο λαός και η ιστορία θα τον δικαιώσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση