Η Πόπη Τσαπανίδου νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 15:08 Η Πόπη Τσαπανίδου νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ήταν μια είδηση που άρχισε να παίζει τις τελευταίες ώρες.

Ήρθε όμως μια ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για να λύσει το μυστήριο της αποχώρησης της Πόπης Τσαπανίδου από την μάχιμη δημοσιογραφία.

«Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε» σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξης Τσίπρας, συμπληρώνοντας πως «από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας».

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα».

Στην ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας ευχαριστεί τον Νάσο Ηλιόπουλο, «που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση