Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 07:34 Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στη Φθιώτιδα

Αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμη μια γυναίκα. Ποια είναι η επικρατέστερη.

Εγκρίθηκαν από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, που συνεδρίαζε σήμερα από το πρωί, τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους του κόμματος σχεδόν σ' όλες τις περιφέρειες της χώρας, δίνοντας παράλληλα και το έναυσμα για την προεκλογική μάχη του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamia Report, η εκπαιδευτικός Κωνσταντίνα Αντεργιώτη, το μέλος ΔΕΠ ΕΑΠ Βασίλειος Μαστρογιάννης, ο εκπαιδευτικός Νικόλαος Μπέτσιος, ο οικονομολόγος Αντώνης Παπαγόρας και ο γιατρός Νικόλαος Τσώνης είναι, κατ΄ αλφαβητική σειρά, τα ονόματα των πέντε υποψηφίων που εγκρίθηκαν για την τετραεδρικη εκλογική περιφέρεια της Φθιώτιδας με το όνομα μιας ακόμα γυναίκας να αναμένεται να "κλειδώσει" το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia Report επικρατέστερη για τη θέση αυτή είναι η ιατρός και πρόεδρος του Παραρτήματος Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Αλεξάνδρα Βεντούρη.

 *Υπενθυμίζεται τέλος ότι η Κατερίνα Μπατζελή θα είναι υποψήφια στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας και η Τόνια Αντωνίου στο Νότιο Τομέα.    

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση