Γιατί ο Συμεών από "αεικίνητος" θα γίνει "ακίνητος" - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 23:00 Γιατί ο Συμεών από "αεικίνητος" θα γίνει "ακίνητος" - ΒΙΝΤΕΟ

Αποστάσεις του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών από τις προεκλογικές διεργασίες...

Ήταν ξεκάθαρο και σαφές το μήνυμα της αποστασιοποίησης από τις προεκλογικές διεργασίες, που έστειλε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών προς όλους τους αυτοδιοικητικούς, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. 

Μια στάση ουδετερότητας που τηρεί με συνέπεια ο Δεσπότης μας και είχε αποκαλύψει το LamiaReport ήδη από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, αφού ευχήθηκε σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους να πετύχουν τους στόχους τους, συμπλήρωσε πως «το 2023 θα είμαι ιδιαίτερα διακριτικός και πιο αποστασιοποιημένος, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες των εκλογών».

Χαριτολογώντας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος σημείωσε ότι πρόκειται «από το αεικίνητο, να περάσω στο ακίνητο, να μπω σε καραντίνα» εξηγώντας πως «οι πολίτες δεν πρέπει να επηρεάζονται από άλλες φωνές, παρά μόνο από τη φωνή της συνείδησης τους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση