Στη Λαμία σήμερα ο Πρωθυπουργός - Δείτε το πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 08:37 Στη Λαμία σήμερα ο Πρωθυπουργός - Δείτε το πρόγραμμα

 Που θα πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Δευτέρα που έρχεται στη Φθιώτιδα;

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού για τη Δευτέρα στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, η πρώτη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φθιώτιδα θα είναι στον Άγιο Κωνσταντίνο στις 10:00' το πρωί, όπου αναμένεται να επιθεωρήσει το έργο αναβάθμισης του Λιμένα, ένα έργο προϋπολογισμού 9,8 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Ακολούθως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στα Καμένα Βούρλα για να συναντηθεί με τον Σταύρο Μήτση, Διευθύνοντα Σύμβουλο του "Ομίλου Μήτση", ο οποίος πρόσφατα μίσθωσε για 40 χρόνια ακίνητο που περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Γαλήνη» και το υδροθεραπευτήριο «Ιπποκράτης», τα χαρακτηρισμένα ως νεότερα μνημεία ξενοδοχεία «Ράδιον» και «Θρόνιον» καθώς και το υδροθεραπευτήριο «Ασκληπιός».

Ο Πρωθυπουργός φτάνοντας στη Λαμία, στις 11:30' θα επισκεφθεί το χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης, όπου θα εκτελεστεί το εμβληματικό έργο της ανάπλασής της που θα χρηματοδοτηθεί με 50.000.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και το ΥΜΕΠΕΡΑΑ, αλλά και το κλειστό κολυμβητήριο που κατασκευάζεται, ακριβώς δίπλα, στην οδό Φιλίας.

Στη συνέχεια, στις 12:30' ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμέων στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη 1:00'  το μεσημέρι της Δευτέρας θα βρεθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της οδού Λεωνίδου στη Λαμία όπου θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Στερεάς, στην οποία θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών Φορέων από όλη την Στερεά Ελλάδα.

Στις 6:00΄ το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στη Λαμία με τους βουλευτές και κομματικά στελέχη.

Τέλος στις 7:00' το απόγευμα της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο της Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση