Οι φωτογραφίες που έδειξε ο Φθιώτιδος Συμεών στον Πρωθυπουργό - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 08:02 Οι φωτογραφίες που έδειξε ο Φθιώτιδος Συμεών στον Πρωθυπουργό - ΒΙΝΤΕΟ

«Μόνο εγώ έχω ασπρίσει....», είπε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Τι του απάντησε ο Πρωθυπουργός.

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός έμπαινε στο γραφείο του Μητροπολίτη ο κ. Συμέων του έδειξε μια παλαιότερη φωτογραφία, που είναι μαζί, πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνει Πρωθυπουργός και πριν ο ίδιος γίνει Μητροπολίτης στη Φθιώτιδα.

«Στη δεύτερη φωτογραφία που είμαστε μαζί είναι όταν εσείς γίνατε Πρωθυπουργός και εγώ Φθιώτιδος....», είπε ο Μητροπολίτης για να συμπληρώσει χαριτολογώντας: «Αν παρατηρήσετε μόνο εγώ έχω ασπρίσει....», είπε ο Σεβασμιότατος.

«Κι εγώ έχω ασπρίσει και θα το δείτε και τώρα που θα βγάλουμε και 3η φωτογραφία και μάλιστα εντός έδρας...», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν, αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση