Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Λαμίας
Το νέο απόκτημα του ΕΚΑΒ είναι δωρεά του Υπουργείου Οικονομικών.
Ο Υπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφτηκε σήμερα το ΕΚΑΒ Λαμίας το οποίο την Παρασκευή παρέλαβε ένα νέο, υπερσύγχρονο ασθενοφόρο όχημα που εντάσσεται πλέον στον στόλο οχημάτων του ΕΚΑΒ Λαμίας.
Ασθενοφόρο, το οποίο αγοράστηκε από το Υπουργείο Οικονομικών, στα πλαίσια της προμήθειας 17 ασθενοφόρων οχημάτων στο σύνολο των επτά Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, και είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που θέτει το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.
Τα χρήματα για την αγορά προήλθαν από τον ειδικό λογαριασμό που είχε ανοιχτεί για την κατάθεση δωρεών, προκειμένου να ενισχυθεί η εθνική προσπάθεια πρόληψης και αντιμετώπισης των συνεπειών του κορονοϊού Covid-19.
Στη συνέχεια, ο Υπουργός Οικονομικών επισκέφτηκε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, όπου συζήτησε με τους Διευθυντές ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, καθώς και το Αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους.
Ο Υπουργός επισκέφτηκε το πάρκο Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Λαμιέων, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η ψυχαγωγική – εκπαιδευτική δράση το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης».
Απόψε, στις 20:00 πραγματοποιεί Ομιλία στα Καμένα Βούρλα, στην καφετέρια Φλοίσβος.
Δείτε φωτογραφίες από το ΕΚΑΒ Λαμίας:
Δείτε φωτογραφίες από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας:
Δείτε φωτογραφίες από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας:
Δείτε φωτογραφίες από το αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας:
Δείτε φωτογραφίες από τη δράση του Δήμου Λαμιέων και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης»:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οι «νομαρχιακές επιτροπές» του Αλέξη Τσίπρα σε όλη την Ελλάδα - Τα ονόματα στη Φθιώτιδα και όλους τους νομούς της Στερεάς
Οι 59 επιτροπές που θα αναλάβουν την οργάνωση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης σε όλη την επικράτεια - Μεταξύ άλλων θα έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης και στήριξης δράσεων σε τοπικό επίπεδο, την εγγραφή νέων μελών καθώς και την προώθηση της οικονομικής καμπάνιας της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Χρήστος Σταϊκούρας: Όλα τα έργα της Φθιώτιδας σε μια ψηφιακή πλατφόρμα - ΒΙΝΤΕΟ
«Γιατί η λογοδοσία απαιτεί διαφάνεια και πρόσβαση στα στοιχεία...», τονίζει ο πρώην υπουργός και βουλευτής Φθιώτιδας, που δημιούργησε ψηφιακή πλατφόρμα για την πορεία των έργων στη Φθιώτιδα.