Στη Λαμία ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 12:47 Στη Λαμία ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας - ΒΙΝΤΕΟ

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από τη γενέτειρά του τη Λαμία, όπου ψήφισε το πρωί της Κυριακής.

Στη γενέτειρα του, τη Λαμία, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο Δ. Κουτσούμπας προσήλθε στο 152ο εκλογικό τμήμα της Λαμίας,στην πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία,συνοδευόμενο από κομματικά στελέχη της περιοχής.

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, δήλωσε: «Kατ’ αρχάς χρόνια πολλά για κάθε Κωνσταντίνο, κάθε Κωνσταντίνα, κάθε Ελένη, σε όλη την Ελλάδα.
Ο ελληνικός λαός τα έχει δοκιμάσει όλα, τα έχει όλα την τελευταία δεκαετία, πλέον έχει αποκτήσει μία μεγάλη, μία τεράστια πείρα.
Εμείς καλούμε σήμερα να έρθει να ψηφίσει, να πάει στις κάλπες και να ψηφίσει δυναμώνοντας το ΚΚΕ που θα είναι η δύναμη, για να είναι δυνατός ο ίδιος ο ελληνικός λαός την επόμενη ημέρα
».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση