Χρ. Σταϊκούρας: Νέα αίθουσα απέκτησε το Νηπιαγωγείο Λιβανατών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 13:50 Χρ. Σταϊκούρας: Νέα αίθουσα απέκτησε το Νηπιαγωγείο Λιβανατών

Μετά από πρωτοβουλία του Υπουργού Οικονομικών παραδόθηκε η νέα, σύγχρονη αίθουσα προκάτ στο Νηπιαγωγείο Λιβανατών.

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε σήμερα το Νηπιαγωγείο Λιβανατών, σε συνέχεια του σχετικού δελτίου τύπου της 7ης Απριλίου.

Υπενθυμίζεται, πως είχε διαπιστωθεί η αναγκαιότητα στέγασης των υπεράριθμων μαθητών του νηπιαγωγείου, καθώς μεγάλος αριθμός μαθητών φιλοξενούνται σε ακατάλληλο χώρο.

«Σε συνεργασία με τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., παραδόθηκε χθες μία προκατασκευασμένη αίθουσα διδασκαλίας, η οποία εκπληρώνει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.

Με συνέπεια και ταχύτητα, βελτιώνουμε την καθημερινότητα των παιδιών μας και της εκπαιδευτικής κοινότητας, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις μας», δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Δείτε και φωτογραφίες από τη νέα προκάτ αίθουσα στο Νηπιαγωγείο Λιβανατών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση