Μητσοτάκης στους βουλευτές ΝΔ: Στις εκλογές ηττήθηκε η τοξικότητα και η πόλωση - Κανένας εφησυχασμός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 21:09 Μητσοτάκης στους βουλευτές ΝΔ: Στις εκλογές ηττήθηκε η τοξικότητα και η πόλωση - Κανένας εφησυχασμός

Συγκέντρωση στα γραφεία του κόμματος με τους βουλευτές και τα στελέχη της παράταξης ενόψει των εκλογών του Ιουνίου.

Κατευθυντήριες γραμμές για την προεκλογική περίοδο ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε βουλευτές και υποψήφιους του κόμματος.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει αυτή την ώρα συνάντηση με τους εκλεγμένους και τους υποψήφιους βουλευτές στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.

«Βάλαμε στολή εργασίας γι’αυτό που έρχεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γι' αυτό που πετύχαμε. Ξεπέρασε τις προσδοκίες κάποιων αλλά εγώ ήμουν σίγουρος για τη δουλειά που κάναμε» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στα στελέχη του κόμματος.

Και πρόσθεσε: «Ο αγώνας δεν τελείωσε, δεν υπάρχει καν πρώτος γύρος, όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή. Θέλω να σας ζητήσω τον αγώνα να τον δώσουμε όλοι και όλες μαζί για να εξασφαλίσουμε κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στην κάλπη ηττήθηκε ο λαϊκισμός και τα ψέμματα, η τοξικότητα και η πόλωση. «Νίκησε η ευπρέπεια και αυτοί που θέλουν την Ελλάδα ενωμένη. Αυτή η νίκη επιτεύχθηκε με ποσοστά που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε σε περιοχές που θεωρούνταν "κάστρα" της αντιπολίτευσης. Αυτό μας γεμίζει μεγάλη ευθύνη για την επόμενη ημερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μία και μόνη πρόταση διακυβέρνησης: η αυτοδύναμη ΝΔ. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση όχι για αντιπολίτευση. Αντίπαλός μας είναι η χαλάρωση και ο εφησυχασμός. Μας ψήφισαν γιατί πίστευαν ότι έχουμε όραμα δεν μεταμορφώσαμε την Ελλάδα αλλά πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, να αφήσουμε την σκιαμαχία για την αντιπολίτευση» συμπλήρωσε.
 

Δείτε φωτογραφίες
 

sinantisi__1_
Ο Θάνος Πλεύρης και ο Χρήστος Σταϊκούρας
sinantisi__2_
Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Σπήλιος Λιβανός
sinantisi__3_
Η Στέλλα Μπίζιου
sinantisi__4_
Η Ντόρα Μπακογιάννη
sinantisi__5_
Η Σοφία Ζαχαράκη και η Λένα Μακρή Θεοδώρου
sinantisi__8_
Η Διονυσία Αυγερινοπούλου
5901574
Η Νόνη Δούνια και ο Μίλτος Χρυσομάλλης
5901528-_1_
Η Έλενα Ράπτη
5901523
Ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Γιώργος Βλάχος
vouleftes__1_
Ο Τάσος Γαϊτάνης
vouleftes__2_
Από αριστερά, Μπάμπης Σιάτρας, Θανάσης Παπαθανάσης, Παναγής Καππάτος, Κώστας Τσιάρας
WhatsApp-Image-2023-05-28-at-20_33_59
O Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση