Ποιος θα είναι ο νέος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 13:12 Ποιος θα είναι ο νέος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα; (φώτο: Δημήτρης Καραμέρης)

Ποια είναι τα ονόματα που "παίζουν" για να αντικαταστήσουν τον παραιτηθέντα Νίκο Πάπουτσα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα - Θα είναι ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Π. Ε. Φθιώτιδας και μέλος του Δ.Σ. των εργαζόμενων στη ΛΑΡΚΟ, Δημήτρης Καραμέρης, στην πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Π.Σ.;

Τον έκτο υποψήφιο που θα συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ. στη Φθιώτιδα ψάχνουν στη Κουµουνδούρου μετά την παραίτηση του Νίκου Πάπουτσα, ακόμα και από απλό μέλος του κόμματος, καθώς και την απόφασή του να μην συμμετέχει στη λίστα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου όπως αποκάλυψε το LamiaReport. 

Μετά την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα κεντρικά του όργανα θα πρέπει να επιλέξουν τον άντρα υποψήφιο που θα καταλάβει την πέμπτη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. μεταξύ αυτών που είχαν καταθέσει τις υποψηφιότητες τους για το ψηφοδέλτιο της 21ης Μαΐου, αν φυσικά επιθυμούν ακόμα τη συμμετοχή τους, αλλά και μιας υποψηφιότητας που κατατέθηκε, όπως μαθαίνουμε, τις τελευταίες ώρες. 

Εκτός λοιπόν του πρώην Προέδρου του ΕΒΕ Φθιώτιδας και πρώην Αντιδημάρχου Αλέξανδρου Διαμανταρα και του Προέδρου των  Αυτοκινητιστών Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Απόστολου Αγγελακόπουλου, δημοσιογραφικές πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν πως έχει φτάσει στην Κουμουνδούρου και η υποψηφιότητα του αντιπροέδρου του Εργατικού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, Δημήτρη Καραμέρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση