Στη Στυλίδα αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 09:00 Στη Στυλίδα αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού για την επίσκεψη σε βόρεια Εύβοια και ανατολική Φθιώτιδα.

Μετά την ανάρρωση από τον κορωνοϊό ο Πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει και πάλι τις περιοδείες στην περιφέρεια εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport νωρίς το πρωί της Παρασκευής (9/6) ο Κυριακός Μητσοτάκης θα βρεθεί στο λιμάνι της Αρκίτσας για να περάσει απέναντι στην Αιδηψό, όπου θα είναι ο πρώτος σταθμός στη βόρεια Εύβοια.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Ιστιαία όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς, αυτοδιοικητικούς και επαφή με τους κατοίκους.

Από την βόρεια Εύβοια ο Πρωθυπουργός θα περάσει και πάλι στη Φθιώτιδα νωρίς το μεσημέρι, αφού λίγο μετά τις 12:00'  θα περάσει με το ferry boat από Αγιόκαμπο στη Γλύφα.

Από τη Γλύφα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Στυλίδα όπου στις 13:15' θα κάνει σύντομη ομιλία στην κεντρική πλατεία, ενώ δεν αποκλείεται ερχόμενος να κάνει σύντομη στάση στο νέο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών.

Μετά από τη Στυλίδα ο Πρωθυπουργός θα συνεχίσει την περιοδεία του κατευθυνόμενος προς τη Θεσσαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση