Βέττας: "Οι εκλογές στην Περιφέρεια Στερεάς θα κριθούν από την πρώτη κιόλας Κυριακή"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 10:12 Βέττας: "Οι εκλογές στην Περιφέρεια Στερεάς θα κριθούν από την πρώτη κιόλας Κυριακή"

Ευθύνες στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφική διαχείριση των περιφερειακών εκλογών στη Στερεά Ελλάδα καταλογίζει ο πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας Δημήτρης Βέττας, προεξοφλώντας στην ουσία την επικράτηση του Φάνη Σπανού.

Την δυσοίωνη για το κόμμα του εκτίμηση πως οι εκλογές στην περιφέρεια Στερεάς θα κριθούν από την πρώτη κιόλας Κυριακή εξαιτίας "της καταστροφικής διαχείρισης από την πλευρά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ' διατυπώνει με σημερινή ανάρτηση του στο Facebook, ο πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.

«Με τούτα και με εκείνα οι εκλογές στην περιφέρεια Στερεάς φαίνεται πως θα κριθούν από την πρώτη κιόλας Κυριακή», σημειώνει ο κ. Βέττας και συμπληρώνει «Όχι εξαιτίας λαθών και παραλείψεων εκείνων που είχαν εκδηλώσει έστω ανεπίσημα ενδιαφέρον- τουλάχιστον αυτοί είχαν το θάρρος να θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεσή του κόμματος-αλλά εξαιτίας της καταστροφικής διαχείρισης από την πλευρά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση