Νάγια Φαρδή: «Προτεραιότητα το όφελος των συμπολιτών μου»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 08:18 Νάγια Φαρδή: «Προτεραιότητα το όφελος των συμπολιτών μου»

Την υποψηφιότητά της για το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων με το συνδυασμό "Περήφανη Πόλη" του Θύμιου Καραΐσκου, κάνει γνωστή με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ειδική παθολόγος και μέλος στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Νάγια Φαρδή.

Η Νάγια της κοινωνικής προσφοράς, με την ανάρτησή της ζητά την εμπιστοσύνη των δημοτών και θέτει ως προτεραιότητά της το όφελος των συμπολιτών επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Πιστεύω με όλη μου την ψυχή ότι αυτήν την αγάπη μου για τη Λαμία κοιτώντας μπροστά και ψηλά μπορώ, με την εμπιστοσύνη σας πάντα, να την μετατρέψω σε δημιουργία και προσφορά, με γνώμονα το όφελος της Λαμίας και πάντα προς όφελος των συμπολιτών μου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση