Το "Ευχαριστώ" της Ειρήνης Σόλια στον Μητροπολίτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 13:27 Το "Ευχαριστώ" της Ειρήνης Σόλια στον Μητροπολίτη

Η φιλόλογος - γλωσσολόγος Ειρήνη Σόλια εκτός από την επιτυχημένη πολυετή παρουσία στον χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης, είναι γνωστό ότι είναι άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού και φυσικά όταν βρίσκει χρόνο είναι παρούσα και αρωγός στο Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Όπως είναι γνωστό η Ειρήνη Σόλια είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία" του Πανουργιά Παπαϊωάννου και όπως ήταν φυσικό θέλησε να πάρει την ευλογία του Σεβασμιώτατου.

«Δε θα μπορούσα να ξεκινήσω την προεκλογική μου προσπάθεια ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Λαμιέων, χωρίς να λάβω την ευλογία του σεπτού ποιμενάρχη μας,του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας,κ.Συμεών, τον οποίο ευχαριστώ ειλικρινά για την αγάπη με την οποία μας περιβάλλει όλους!», αναφέρει σε ανάρτησή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση