Κώστας Παρδάλης: Πάντα στην πρώτη γραμμή για την πόλη του!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 11:17 Κώστας Παρδάλης: Πάντα στην πρώτη γραμμή για την πόλη του!

Στα δύσκολα θα τον δείτε πάντα μπροστά να υπερβαίνει τον εαυτό του, για το καλό της πόλης και της συνοικίας που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ο Κώστας Παρδάλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας. Προερχόμενος από μία πολύτεκνη αγροτική οικογένεια, ήρθε σε επαφή με τη γεωργική παραγωγή από νεαρή ηλικία, ενώ μέσω του πατέρα του, Δημητρίου Παρδάλη, ο οποίος υπηρέτησε για 40 χρόνια στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Λαμίας, γαλουχήθηκε από αξίες, ιδανικά και κοινωνικές αρχές.

Ο Κώστας, ως ο Βενιαμίν της οικογένειας, συνέχισε το αγροτικό έργο που ξεκίνησαν οι γονείς του, ενώ ταυτόχρονα ασχολήθηκε και μετά κοινά, θέλοντας να προσφέρει στη συνοικία του και τον τόπο του, που θεωρεί ευλογημένο και τον αγαπά υπερβολικά.

Όταν το 2014 αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στη δημοτική κοινότητα Λαμίας για πρωτη φορά καταφερε να εκλεγεί, αφού οι συμπολίτες του αναγνώρισαν την προσφορά του και επιβράβευσαν τον χαρακτήρα του.

Στο διάστημα μεταξύ 2014-2019 ανέλαβε πολυεπίπεδο έργο, καθώς δραστηριοποιήθηκε ενεργά τόσο με τεχνικά έργα της πόλης, όσο και με έργα αγροτικής οδοποιίας, αλλά και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Όμως και στα δύσκολα ήταν πάντα στην πρωτη γραμμή. Χιονοπτώσεις, πλημμύρες, πυρκαγιές και όπου αλλού υπήρχε ανάγκη ο Κώστας ήταν πάντα πάνω σε ένα μηχάνημα και πάλευε με τα φαινόμενα της φύσης, βοηθώντας τους συμπολίτες του και τον τόπο του.

Ο Κώστας Παρδάλης συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για τον τόπο του, για τον οποίο οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο για αυτόν και την οικογένειά του. Γνωρίζει επίσης ότι πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη σε αυτή την προσπάθεια και γι αυτό ως ενεργός και δραστήριος πολίτης τάχθηκε στο πλευρό του Πανουργιά Παπαϊωάννου συμμετέχοντας ως υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Λαμίας.

«Ο Πανουργιάς είναι ο μόνος που μπορεί να μας βγάλει από το τέλμα. Τον πιστεύω απόλυτα και είμαι έτοιμος να προσφέρω με οποίον τρόπο μου ζητηθεί για να πετύχουμε όλου μαζί τον κοινό μας στόχο. Να δούμε τη Λαμία στη θέση που της αξίζει...», λέει στο LamiaReport ο Κώστας Παρδάλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση