Ο Μάκης Πρέντζας και το σύνθημα των εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 08:22 Ο Μάκης Πρέντζας και το σύνθημα των εκλογών

Ο Μάκης ο Πρέντζας, γνωστός οδοντίατρος της πόλης μας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, έκανε αισθητή την παρουσία του στο προεκλογικό σκηνικό .

Ήρθε σε επαφή με τον κόσμο αξιοποιώντας νέους τρόπους επικοινωνίας για να προωθήσει τις προτάσεις του για μια καλύτερη Λαμία.

Ας δούμε τι μας είπε σε μια σύντομη, όπως πάντα, συνέντευξη .

Συνέντευξη:

LR: Οι εκλογές έφτασαν. Ποιά είναι η λέξη - κλειδί εν όψει της Κυριακής;

ΑΠ: Είναι ξεκάθαρα η συμμετοχή. Μόνο οι πολίτες μπορούν να καθορίσουν την πορεία που θα πάρει η πόλη τα επόμενα πέντε χρόνια. Άνθρωποι όλων των ηλικιών καλούνται να επιλέξουν αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να δουλέψουν καλύτερα για την πόλη, τους ίδιους, τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους. Οι νέοι μπροστά και όλοι εμείς αρωγοί είναι για μένα το σύνθημα των εκλογών.

LR: Πως προσεγγίζετε την πολιτική αντιπαράθεση στην πόλη μας;

ΑΠ: Προτιμώ να μένω στην ουσία της πολιτικής και να ακούω την κοινωνία. Η κοινωνία δε θέλει να σε ακούει να κραυγάζεις. Θέλει να σε ακούει να λες τι θα κάνεις για το σήμερα και κυρίως για το αύριο. Έρχομαι σε επαφή με κόσμο με πολλούς τρόπους και διατυπώνω τις προτάσεις μας και την οπτική μας για την πόλη. Τι θέλουμε τι δε θέλουμε. Πρέπει όμως αυτά να συνάδουν με την πορεία σου σ' αυτή την πόλη. Αλλιώς δε θα σε ακούσει κανείς . 

LR: Είχατε φανταστεί ότι τα βιντεάκια που ανεβάσατε στο Tik Tok με το Ισιαδάκι και την Καποδιστρίου, θα γίνουν viral?

ΑΠ: Σημασία έχει να περνάς ένα ξεκάθαρο μήνυμα, μια συγκεκριμένη πρόταση. Και να αλληλεπιδράς με τους συμπολίτες σου με διαφορετικούς τρόπους. Γενικά μου αρέσει η αμεσότητα του Tik Tok. Αν έχεις να δείξεις ή να πεις κάτι, κάντο με συντομία. Αν γίνει viral σημαίνει ότι παρουσίασες κάτι ενδιαφέρον.

LR: Κάντε μας μια πρόβλεψη για τα αποτελέσματα των εκλογών

Είμαστε στην τελική ευθεία. Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα και συνεχίζουμε την επαφή με τον κόσμο. Με βάση το γκάλοπ που μας δίνει καθημερινά η κοινωνία, η αίσθηση μου είναι ότι το χρίσμα του Δημάρχου στη Λαμία θα το δώσει σε έναν άνθρωπο, που έχει βάλει έναν προσωπικό στόχο, να αναβαθμίσει την πόλη. Και αυτός είναι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε ο καθένας με τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του.

Ας θυμηθούμε τα δύο βιντεάκια που ανέβασε προεκλογικά ο Μάκης, τα οποία δημιούργησαν αίσθηση και πολύ συζήτηση στην κοινωνία της Λαμίας:

 

@makispre #elections2023 #panourgias2023 #elections #δημοτικες_εκλογες_2023 #δυναμηαναπτυξης #foryou #foryourpage #fyp #lamia #λαμια ♬ original sound - MakisPrentzas

 

 

@makispre #panourgias2023 #δημοτικες_εκλογες_2023 #δυναμηαναπτυξης #fyp #foryou #foryourpage #λαμια #lamia ♬ original sound - MakisPrentzas

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση