Πανουργιάς Πανουργιάς: «Ο κόσμος έχει κουραστεί από το δήθεν και το χτύπημα στην πλάτη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 09:48 Πανουργιάς Πανουργιάς: «Ο κόσμος έχει κουραστεί από το δήθεν και το χτύπημα στην πλάτη»

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής ο γνωστός επιχειρηματίας Πανουργιάς Πανουργιάς και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό, ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει στο LamiaReport.

Μας λέει ότι ο κόσμος θέλει νέους και άφθαρτους υποψήφιους αφού «έχει κουραστεί από το δήθεν και δεν θέλει κούφιες κουβέντες και χτύπημα στην πλάτη....», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης ο Πανουργιάς Πανουργιάς μας μιλάει για την επόμενη μέρα και ποιο ειναι το βασικό μέλημά του, που έχει στόχο να υλοποιήσει, εφόσον οι συμπατριώτες του τον τιμήσουν με την ψήφο τους.

Δείτε την σύντομη και πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα που είχε με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

 

Συνέντευξη:

 

LR: Λίγο πριν την τελική ευθεία πως βλέπεις τα πράγματα?

AΠ: Αυτές τις μέρες η περιοχή μας είχε πολύ σοβαρά προβλήματα από τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις και η σκέψη μου είναι στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Χρειάζεται συντονισμένη προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων και πολύ σοβαρός σχεδιασμός για να αποφύγουμε την επανάληψη των φαινομένων.

LR: Να φανταστούμε ότι η προεκλογική περίοδος ήταν πολύ κουραστική, ο νομός μας είναι πολύ μεγάλος.

AΠ: Μπορώ να σας πω πως ήταν τόσο ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική η επαφή με τόσο πολύ κόσμο, που η κούραση ήταν ευχάριστη. Μέσα από τις συζητήσεις, την κριτική, τα παράπονα. Μπόρεσα να καταλάβω ακόμα καλύτερα το τι πρέπει να αλλάξει, που να συνεχίσουμε και σε ποια σημεία να δώσουμε προτεραιότητα.

LR: Επισκέφτηκες όλα τα χωριά?

AΠ: Ξεκίνησα για αρχή από τα πρόσωπα και τις υπηρεσίες που έκρινα απαραίτητο να δω.  Πρώτα από όλα επισκέφτηκα τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, χωρίς την ευλογία του, την στήριξη και καθοδήγηση του δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα.

Το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το νοσοκομείο της Λαμίας. Σαν ενεργό μέλος της πολιτικής προστασίας και εθελοντής διασώστης ξέρω πόσο πολύτιμοι είναι και με πόση δυσκολία κάνουν το καθήκον τους όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Μετά επισκέφτηκα όλες τις υπηρεσίες που αποτελούν τους ήρωες τις καθημερινότητας μας. Τέλος φυσικά γύρισα όσο περισσότερο μπορούσα το νομό μας, για να ακούσω για αρχή τον κόσμο και να με γνωρίσουν.

LR: Τι εισέπραξες από τον κόσμο στην περιοδεία σου στο νομό?

AΠ: Σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου συνάντησα ανθρώπους που έδειχναν ενδιαφέρον και χαρά για την παρουσία νέων, άφθαρτων υποψήφιων. Ο κόσμος έχει κουραστεί από το δήθεν και δεν θέλει κούφιες κουβέντες και χτύπημα στην πλάτη.

LR: Δέχθηκες σκληρές ερωτήσεις?

AΠ: Φυσικά, η πιο συχνή ερώτηση που για εμένα προσωπικά είναι και η πιο σημαντική, ήταν το γιατί κατεβαίνω υποψήφιος.  Εκεί απαντούσα όπως έχω πει και σε εσάς, θέλω να εκλεγώ γιατί έχω ένα στόχο και όραμα. Να δουλέψω σκληρά πάνω στην οδική παιδεία και ασφάλεια.

Πιστέψτε με, μέσα από γόνιμες συζητήσεις τόσο με τα νέα παιδιά, αλλά και τους γονείς, πείσμωσα ακόμα περισσότερο για την αναγκαιότητα αυτού του αγώνα. 

LR: Τι μοιάζει αναγκαίο και δυνατό τώρα?

AΠ: Γνωρίζω ότι χρειάζεται αντοχή, γνώση και σκληρή δουλειά για να βελτιώσουμε πολλούς τομείς. Με απασχολεί η ανάγκη να βρούνε οι νέοι μας απασχόληση, ενδιαφέροντα και καλύτερες συνθήκες ζωής στον τόπο μας για να σταματήσει η ερημοποίηση των χωριών και των πόλεων. Τα νέα παιδιά είναι το μέλλον και έχουμε τον τρόπο και την ικανότητα να τα στηρίξουμε.

LR: Γιατί ο κόσμος να επιλέξει να δώσει την ψήφο του σε εσάς?

AΠ: Καταρχάς να πω,  πως το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας έχει πολλά αξιόλογα πρόσωπα. Έχω όμως το θάρρος να ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου γιατί γνωρίζω τα προβλήματα τους γιατί ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ανάμεσα τους. Γιατί ο κόσμος ξέρει πως και την επόμενη μέρα θα είμαι δίπλα του και όχι κλεισμένος σε ένα γραφείο. Έδωσα μια υπόσχεση σε κάθε πόλη, χωριό και άνθρωπο που είδα, θα είμαι κοντά τους.

LR: Τι περιμένεις να δεις την Κυριακή 8 Οκτωβρίου?

AΠ: Όσον αφορά τον Φάνη, πιστεύω πως ο κόσμος έχει κάνει ήδη την επιλογή του και τώρα περιμένω να δω το πόσο πάνω από το απαραίτητο 43% θα είναι το ποσοστό του.

Σε ότι με αφορά, λίγες μέρες πριν τις εκλογές , θέλω να πιστεύω ότι, κοιτώντας στα μάτια, έπεισα τους συμπολίτες μας να με εμπιστευτούν.

Πανουργιάς Πανουργιάς: «Να σταματήσουν να σκοτώνονται τα παιδιά μας στην άσφαλτο»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση