Πανουργιάς Πανουργιάς: «Να σταματήσουν να σκοτώνονται τα παιδιά μας στην άσφαλτο»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 08:04 Πανουργιάς Πανουργιάς: «Να σταματήσουν να σκοτώνονται τα παιδιά μας στην άσφαλτο»

Συνέντευξη του Πανουργιά Πανουργιά (El Nak Jr) στο LamiaReport.

Μετά από 10 χρόνια απουσίας βλέπουμε ξανά τον Πανουργιά Πανουργιά, γνωστό και ως «El Nak Jr» από το Ράλλυ Ακρόπολις και άλλους αγώνες, να επιστρέφει στα κοινά με όραμα και συγκεκριμένους στόχους.

Ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας, επιτυχημένος επιχειρηματίας από την Αγία Μαρίνα, Στυλίδας είναι το βαρύ όνομα στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού για την Ανατολική Φθιώτιδα και όχι μόνο, ενώ μας εξηγεί γιατι επέλεξε να ειναι στο πλευρό του νυν Περιφερειάρχη, αλλά και ποιες είναι οι προτεραιότητές του.

Συνέντευξη:

LR: Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από την πολιτική σκηνή, αποφάσισες να θέσεις ξανά τον εαυτό σου υποψήφιο, τι σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση?

AΠ: Η πολιτική για μένα δεν ήταν ποτέ επάγγελμα ή τρόπος αναζήτησης προβολής. Η πολιτική και η έκθεση του εαυτού μου στα κοινά, έρχεται από την ανάγκη μου να μπορέσω να συνεισφέρω στην κοινωνία με τις όποιες γνώσεις και ικανότητες μου. Τα τελευταία χρόνια είχα επιλέξει να συνεισφέρω εκτός πολιτικής σκηνής, σιωπηλά και όπου χρειαζόταν ήμουν εκεί.

LR: Η απόφαση σου να σταθείς δίπλα στο νυν Περιφεριάρχη ?

AΠ: Για αρχή έχει ότι θα ήθελα να βλέπω σε κάθε πολιτικό. Μεγάλη καρδιά, καθαρά χέρια και την οξυδέρκεια και ικανότητα να αξιοποιεί τις γνώσεις και τους συνεργάτες του.  Κανένας δεν μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του. Ο Φάνης παράγει έργο, αλλάζει την Στερεά Ελλάδα, χωρίς έπαρση, χωρίς πολλά λόγια. Με πράξεις! Έτσι με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του.

LR: Πιστεύεις  ότι η ιστορία της οικογένειας σου στον τόπο μας θα σε βοηθήσει στην εκλογή σου, είναι κάτι στο οποίο υπολογίζεις?

AΠ: Θα μου επιτρέψετε να πω, πως μετά από μια ηλικία δεν σε ορίζει αν είσαι γόνος κάποιας οικογένειας, αλλά η προσωπική σου πορεία. Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιούμαι στην Φθιώτιδα και στην Αθήνα. Από την καλλιέργεια, επεξεργασία και την εξαγωγή ελιών με την πρώτη μου εταιρεία. Στις σημερινές μου εταιρείες στο χώρο της εστίασης κλπ.

Μέσα από την πορεία μου στον αθλητισμό σαν πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Στυλίδας (ΑΟΣ) και αθλητής - αντιπρόεδρος της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας (ΑΛΑΛ) αλλά και σαν ενεργός Διασώστης της Πολιτικής Προστασίας, έχω δείξει ποιος είμαι και πως τα πιστεύω μου είναι σταθερά.

LR: Το όραμα σου αν εκλεγείς? Τι θέλεις να κάνεις ?

AΠ: Είναι πολλά αυτά που οραματίζομαι αλλά βασική μου προτεραιότητα είναι να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου γύρω από την οδική παιδεία και ασφάλεια! Θέλω να γίνουν δράσεις, έργα και να αφιερωθώ στο να σταματήσουν να σκοτώνονται τα παιδιά μας στην άσφαλτο.

 Έχω εκπαιδευτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε σχολές και θέλω να μπορέσω να αλλάξω την τραγική σημερινή κατάσταση. Το 2022 είχαμε 635 νεκρούς στην άσφαλτο, είναι 53 άνθρωποι το μήνα!! Θα κάνω τα πάντα για να μειωθεί αυτός ο αριθμός.

Θέλω να πιστεύω πως η μέχρι τώρα πορεία μου και το όραμα μου θα παρακινήσουν  τους συμπολίτες μας να με στηρίξουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση