Βραβευμένη Λαμιώτισσα Αστυνομικός στο Συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 14:00 Βραβευμένη Λαμιώτισσα Αστυνομικός στο Συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Η Λαμιώτισσα Αστυνομικός Ευαγγελία Ματσούκα - Χάψα μία από τις ξεχωριστές παρουσίες με τον συνδυασμό «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία" του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Η Ευαγγελία Ματσούκα - Χάψα κατατάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία πριν από 31 χρόνια, όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα και συγκεκριμένα στο Τμήμα Τροχαίας Λαμίας με το βαθμό της Ανθυπαστυνόμου. Έχει βραβευτεί ως Καλύτερη Τροχονόμος της Χρονιάς και είναι Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιανοκλάδι Φθιώτιδας. Είναι κάτοικος Λαμιέων και παντρεμένη με τον εν αποστρατεία Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας Μάνο Χάψα, με τον οποίο και έχουν δύο γιούς, το Γιώργο και το Νίκο, που επίσης υπηρετούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, όπου εκλέγεται στο Διοικητικό της Συμβούλιο τα δεκατρία τελευταία συναπτά έτη.(2010-2023)

Σε όλη τη διάρκεια  της επαγγελματικής της διαδρομής εργάστηκε με ακέραιο ήθος, εντιμότητα, με πνεύμα συναδελφικότητας και συνεργασίας πάντοτε με γνώμονα την υπηρέτηση του κοινού συμφέροντος, δίπλα στον πολίτη συμβάλλοντας από τη θέση ευθύνης που έως σήμερα υπηρετεί, στην απρόσκοπτη και ομαλή διαχείριση των προβλημάτων των πολιτών.

«Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία»   Πανουργιά Παπαϊωάννου, διακρίνοντας σε αυτόν το ήθος, την εντιμότητα, την επαγγελματική δημιουργία και την εργατικότητα, αρετές με τις οποίες ταυτίζομαι.

Με  όρεξη για κοινωνική προσφορά, οραματιζόμαστε  την πόλη που αγαπούμε, τη Λαμία μας, πρωταγωνίστρια πόλη. Η εμπιστοσύνη όλων και η  δύναμη της τοπικής αυτοδιοίκησης θα δώσει τη «Δύναμη Ανάπτυξης» που χρειάζεται ο τόπος μας για να αποτελέσει σημείο αιχμής αντάξιο της ιστορίας, της γεωγραφίας και των συγκριτικών οικονομικών  της πλεονεκτημάτων.», δήλωσε στο LamiaReport η Ευαγγελία Ματσούκα - Χάψα.

 

Σε ανάρτησή της σχετικά με την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με τον Συνδυασμού του Πανουργιά Παπαϊωάννου, αναφέρει:

«Εμείς που από επιλογή μείναμε, κάναμε οικογένεια, μεγαλώσαμε τα παιδιά μας στη Λαμία, θέλουμε να δούμε την αγαπημένη μας Πόλη, που είναι στο κεντρικότερο σημείο της Ελλάδας, να γίνεται μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Πόλη που να είναι πρότυπο λειτουργικότητας, προσβασιμότητας, ομορφιάς, πρασίνου, καινοτομίας και να αποτελεί προορισμό κι όχι απλά πέρασμα για τους ταξιδιώτες.

Όλα αυτά έχουν ως προαπαιτούμενο, την ασφάλεια. Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι "η ασφάλεια συνάπτεται με την ελευθερία", γι αυτό προκειμένου η Λαμία να πετύχει τους παραπάνω στόχους θα πρέπει να γίνει μια ασφαλής πόλη στα πλαίσια βεβαίως του Συντάγματος και
των νόμων με διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των πολιτών της.

Προσωπικά υπηρετώ το Νόμο πολλά χρόνια και γνωρίζω ότι η Πολιτεία θα πρέπει να είναι δίπλα στον πολίτη και να του διασφαλίζει την κοινωνική ειρήνη, για να μπορεί απερίσπαστος να δημιουργεί και να προκόβει, αλλά κυρίως να νιώθει ελεύθερος, χωρίς κανέναν φόβο.

Όπως έκανα πάντα στην καθημερινή μου επαφή με τον Πολίτη, με ηρεμία, γνώση, αποτελεσματικότητα, ανθρωπιά, ενσυναίσθηση και συμπαράσταση, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ως Δημοτική Σύμβουλος Λαμίας, με τη δική σας υποστήριξη και ψήφο, να επιστρέψει στα παιδιά αλλά και σε όλες και όλους εσάς τους συμπολίτες μου το χαμόγελο, σε μία Πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο.

Το σχέδιο υπάρχει.

Αυτό που χρειάζεται είναι και τα κατάλληλα πρόσωπα που να το υπηρετήσουν και να το υλοποιήσουν.»

Ευαγγελία Ματσούκα – Χάψα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση