Νίκος Τριανταφύλλης: «Γιατί μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια...»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 21:30 Νίκος Τριανταφύλλης: «Γιατί μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια...»

Η δέσμευση του Νίκου Τριανταφύλλη απέναντι στους συμπολίτες του για τις εκλογές της Κυριακής.

Όπως είναι γνωστό ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Γιάννη Αποστόλου στο Δήμο Στυλίδας.

«Δεν βλέπω την πολιτική ως επάγγελμα και πως άλλωστε θα μπορούσα να το κάνω αυτό, όταν τυγχάνω επί πολλά έτη μάχιμος αστυνομικός και αγαπώ τη δουλειά μου. Αυτό το οποίο μπορώ να εγγυηθώ και να δεσμευτώ απέναντι στους συντοπίτες μου είναι εργασία, μεθοδικότητα, προσήλωση και ακεραιότητα. Ούτως ή άλλως κατ’ αυτό τον τρόπο λειτουργώ όλα τα χρόνια τόσο στην εργασία μου όσο και γενικότερα στην ζωή μου....», τονίζει στο κείμενο της ανάρτησής του.

 

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης που έκανε ο Νίκος Τριανταφύλλης εν όψει των εκλογών της Κυριακής:

«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και επειδή τα μεγάλα λόγια και οι κενές υποσχέσεις δεν ήτανε ποτέ στοιχείο του χαρακτήρα μου , δεν θα γίνουν ούτε τώρα.

Ο κύριος και μοναδικός μου στόχος που αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι να προσφέρω με όποιον τρόπο μπορώ και να υπηρετήσω τον δήμο μου με όλες μου τις δυνάμεις.

Τώρα είναι ο χρόνος που πρέπει ως νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και οπτική να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του δήμου μας, χωρίς να βλέπουμε την πολιτική ως επάγγελμα και πως άλλωστε θα μπορούσα να το κάνω αυτό, όταν τυγχάνω επί πολλά έτη μάχιμος αστυνομικός και αγαπώ τη δουλειά μου.

Αυτό το οποίο μπορώ να εγγυηθώ και να δεσμευτώ απέναντι στους συντοπίτες μου είναι εργασία, μεθοδικότητα, προσήλωση και ακεραιότητα. Ούτως ή άλλως κατ’ αυτό τον τρόπο λειτουργώ όλα τα χρόνια τόσο στην εργασία μου όσο και γενικότερα στην ζωή μου.

Το όραμα μου είναι ένας δήμος φιλικός προς τους πολίτες, ένας δήμος ο οποίος θα προδιαθέτει ευχάριστα τους επισκέπτες, ένας δήμος για τον οποίο θα είμαστε περήφανοι να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας.

Την επόμενη μέρα ο δήμος μας, μας χρειάζεται όλους, θα πρέπει να επενδύουμε στην κοινωνική συνοχή και τον πολιτικό πολιτισμό και όχι σε διχαστικές πρακτικές και συμπεριφορές.

Ναι σε ένα αγώνα με στόχο τη συλλογική πρόοδο και ανάπτυξη, ένας αγώνας που μας χρειάζεται όλους μαζί ενωμένους με βλέμμα καθαρό και χέρι αλληλεγγύης.

Γιατί μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να ζητήσω την στήριξή σας!!

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση