Το "Ευχαριστώ" του Δημήτρη Κατσούρα για την "πρωτιά" στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 14:16 Το "Ευχαριστώ" του Δημήτρη Κατσούρα για την "πρωτιά" στο Δήμο Στυλίδας

 Ο γνωστός Δικηγόρος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας  Δημήτρης Κατσούρας, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Στυλίδας με τον Συνδυασμό του Γιάννη Αποστόλου και μάλιστα στην πρώτη θέση συγκεντρώνοντας 639 σταυρούς.

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημήτρη Κατσούρα:

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Οι πολίτες του Δήμου Στυλίδας πίστεψαν στον Γιάννη Αποστόλου και την παράταξη «Μαζί Μπορούμε» δίνοντας μία νίκη που διατηρεί την ελπίδα για έναν Δήμο Στυλίδας ισχυρό, ανθρώπινο και ανταγωνιστικό.

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλες και όλους, που με τιμήσατε με την ψήφο σας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 αναδεικνύοντάς με πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Σύμβουλο στο Δήμο Στυλίδας. 

Δεσμεύομαι ηθικά να φανώ αντάξιος της  αγάπης που μου δείξατε με την εκλογική σας προτίμηση και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με συνέπεια, εργατικότητα και υπευθυνότητα για το καλό του Δήμου μας.

Ευχαριστώ επίσης τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Γιάννη Αποστόλου για την εμπιστοσύνη, που έδειξε στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου έκανε συμπεριλαμβάνοντάς με στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού.  

Συγχαίρω ακόμη τους εκλεγέντες όλων των συνδυασμών. Εύχομαι, να έχουμε μια δημιουργική θητεία με ουσιαστικό έργο και συνεργασία, παράγοντες που είναι αναγκαίοι για την επανεκκίνηση του Δήμου Στυλίδας.  

Τέλος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους και συνεργάτες, που με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, σε αυτό τον πολύ σύντομο αλλά όμορφο αγώνα.

Ολόψυχα οφείλω σε όλους εσάς ένα  πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ!

Με εκτίμηση

Δημήτρης Κατσούρας
Δικηγόρος Παρ’Αρείω Πάγω
Αντιπρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας (Ε.Π.Σ.Φ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση