Έντονες ζυμώσεις για την Π.Ε.Δ. Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 09:06 Έντονες ζυμώσεις για την Π.Ε.Δ. Στερεάς

Ποιοι ενδιαφέρονται για τη θέση του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας;

Περίοδος έντονων ζυμώσεων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.), άρχισε δειλά δειλά μεταξύ των νεοεκλεγμένων δημοτικών αρχών στους 25 δήμους της Στερεάς Ελλάδας, μόλις είκοσι ημέρες μετά τη διενέργεια των επαναληπτικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου.

Αν και ο χρόνος είναι ακόμα πολύς, έως τη στιγμή που οι εκπρόσωποι των Δήμων θα ψηφίσουν για τη νέα διοίκηση της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, ήδη άρχισαν οι σχετικές βολιδοσκοπήσεις στο περιθώριο της 9ης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα (29/10/2023) στα Καμένα Βούρλα.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον απερχόμενο Πρόεδρό της, Νίκο Σουλιώτη, να επιθυμεί να διεκδικήσει και πάλι την ηγεσία του Οργάνου, αν και δεν εκλέχθηκε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Από την Εύβοια, οι πληροφορίες σημειώνουν το ενδιαφέρον για την καρέκλα του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων εκ μέρους του Δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργου Ψαθά, που έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τους συναδέλφους του με σκοπό να εξασφαλίσει από τώρα τη στήριξή τους.

Με ενδιαφέρον αναμένεται εξάλλου και η στάση που θα κρατήσουν οι αυτοδιοικητικοί των επτά Δήμων της Φθιώτιδας αλλά και τα πρόσωπα που θα επιδιώξουν την εκλογή τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση