"Κλείδωσε" η θέση Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 07:36 "Κλείδωσε" η θέση Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Λαμιέων

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι Γενική Γραμματέας στο Δήμο Λαμιέων θα είναι και πάλι γυναίκα.

Ένα έμπειρο στέλεχος με βαθιά γνώση της λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης, αλλά και των τεχνικών έργων, επέλεξε ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου για την απαιτητική θέση της Γενικής Γραμματέως στο Δήμο Λαμιέων.

Πρόκειται για την Προϊσταμένη στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Αθανασία Ζωβοϊλη, που σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, θα είναι το υπηρεσιακό στέλεχος που θα αναλάβει τη νευραλγική θέση του συντονισμού των δημοτικών υπηρεσιών, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται με αποδοτικό τρόπο η αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων και των προγραμμάτων που αποφασίζονται από τα πολιτικά όργανα του Δήμου.

(Η Αθανασία Ζωβοϊλη ενημερώνει τον Πρωθυπουργό για το έργο στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου)

Έχοντας σπουδάσει Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Msc Γεωπληροφορική στο National Technical University of Athens και Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής MSc στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, η Αθανασία Ζωβοϊλη με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την πλούσια υπηρεσιακή εμπειρία που διαθέτει θα αποτελέσει, σίγουρα, έναν πολύτιμο συνεργάτη στο πλευρό του Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου.

(Στον Σπερχειό με την ηγεσία της Περιφέρειας Στερεάς για τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση