Οι διαβεβαιώσεις που πήρε ο Φάνης από τον Πρωθυπουργό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 08:01 Οι διαβεβαιώσεις που πήρε ο Φάνης από τον Πρωθυπουργό

Διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη στον Φάνη Σπανό για την κατασκευή του οδικού άξονα Λαμία – Καρπενήσι και της παράκαμψης Χαλκίδας.

Απολύτως θετική για τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και για την Στερεά Ελλάδα ήταν η πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μιλώντας στα Καμένα Βούρλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε από μικροφώνου στον Φάνη Σπανό: 

«Συγχαρητήρια και στον Περιφερειάρχη μας για την επανεκλογή του, μια επιβράβευση ενός σημαντικού έργου που έγινε στην προηγούμενη θητεία του».

Στη συνέχεια, κατά την έναρξη εργασιών του οδικού έργου Μπράλος – Άμφισσα, ο Περιφερειάρχης… υπενθύμισε στον Πρωθυπουργό την Παράκαμψη Χαλκίδας – Αρτάκης – Ψαχνών, που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, αλλά και το Λαμία - Καρπενήσι. ΟΠρωθυπουργός αποδείχθηκε πλήρως ενημερωμένος για την πορεία των δύο έργων και διαβεβαίωσε για την κατασκευή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Το έργο αυτό (Μπράλος – Άμφισσα), αγαπητέ Φάνη δεν είναι το μόνο σημαντικό οδικό έργο, το οποίο δρομολογείται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η παράκαμψη της Χαλκίδας μας ταλαιπώρησε, η αλήθεια είναι, πολύ. Έχει μπει όμως το νερό στο αυλάκι και το έργο αρχίζει να κατασκευάζεται.

Το ίδιο θα ισχύσει σύντομα και για το βασικό τμήμα της σύνδεσης της Λαμίας με το Καρπενήσι. Άρα και τα τρία μεγάλα οδικά έργα τα οποία αλλάζουν την όψη της Περιφέρειας δρομολογούνται, υλοποιούνται και πιστεύω θα ολοκληρωθούν από αυτή την κυβέρνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση