Η πρόσκληση του Ηλία Κυρμανίδη στον Αρχιεπίσκοπο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 08:12 Η πρόσκληση του Ηλία Κυρμανίδη στον Αρχιεπίσκοπο

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε την ευκαιρία να συναντήσει το απόγευμα της Τετάρτης ο Ηλίας Κυρμανίδης, όταν ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας βρέθηκε στη Λαμία για την τελετή ορκωμοσίας του Φάνη Σπανού και της νέας Περιφερειακής Αρχής.

Ο νέος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία και προσκάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο στα Καμένα Βούρλα.

«Στο Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος διαχρονικά με γοητεύουν: «Ο ευρυγώνιος φακός του» με τον οποίο προσεγγίζει τα σημαντικά θρησκευτικά, θρησκειολογικά, πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα. Η Ολύμπια ψυχραιμία του. Ο Λακωνικός μεν αλλά εύστοχος και περιεκτικός του λόγος. Καθώς και ο τρόπος που λειτουργεί ως θεματοφύλακας της Ελληνοορθόδοξης παράδοσης, μέσα από μια «σοφή» προοδευτικότητα..
Χθες είχα τη χαρά, με τη μεσιτεία του Μητροπολίτη μας, να τον συναντήσω ξανά και να τον προσκαλέσω στο Δήμο Καμένων Βούρλων με τη νέα χρονιά
», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Ηλίας Κυρμανίδης.


 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση