Αυτή είναι η νέα Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 09:12 Αυτή είναι η νέα Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων

Τα τακτικά και Αναπληρωματικά μέλη…

Με την ανάδειξη των οκτώ (8) μελών της 9μελούς Δημοτικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε η 1η ειδική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων.

Η πρόταση του νέου Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου, για τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της πλειοψηφίας στην Επιτροπή ήταν η παρακάτω (δίπλα οι ψήφοι που έλαβαν).

Τακτικά:

Σταυρογιάννης Κωνσταντίνος 19

Κυρίτσης Δημήτριος 19

Ρούλιας Ιωάννης 19

Καραγιαννιδης Βασίλειος 11

Σγάγιας Γεώργιος 9

Αναπληρωματικά:

Σόλια Ειρήνη7

Παρχαρίδης Παναγιώτης 5

Στεργίου Αθανάσιος 4

Θεοδώρου Στέργιος 4

Κουτκιάς Ιωάννης 3

Συνολικά ψήφισαν 21 άτομα εκ των οποίων βρέθηκαν 20 έγκυρα και ένα άκυρο.

Από την πλευρά της μειοψηφίας, το ψηφοδέλτιο ήταν κοινό και για τις δύο παρατάξεις, όπως προβλέπει ο νόμος. Όπως τόνισε μάλιστα ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ευθύμιος Καραΐσκος αναγνωρίζοντας τη συμβολή της δημοτικής παράταξης «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία» διαχρονικά στο ΔΣ Λαμιέων, παραχώρησε τη μία από τις τρεις θέσεις που αντιστοιχούν στη μειοψηφία, στην παράταξη του Βασίλη Κυριακάκη. Αναλυτικά:

Τακτικά:

Τζούφλας Δημήτριος 11

Ξεφλούδας Κωνσταντίνος 9

Αντωνίου Μαρία 6

Αναπληρωματικά:

Κυροδήμος Γεώργιος 5

Μουστάκας Κωνσταντίνος 4

Παπαθανασίου Μάριος 3

Για τη μειοψηφία ψήφισαν 14 άτομα.

Σημειώνουμε ότι Πρόεδρος της Επιτροπής συνήθως είναι ο Δήμαρχος, εκτός κι αν αποφάσίσει ο ίδιος να βάλει κάποιον Αντιδήμαρχό του, όταν αυτοί ανακοινωθούν.

Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Βασιλόπιτας, με τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Στέργιο Θεοδώρου να είναι ο τυχερός.

Θυμηθείτε και την εκλογή του Προεδρείου ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση