Παπασταύρου: Τον κάλεσαν ως υπουργό πήγε ως πολίτης στη Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 14:21 Παπασταύρου: Τον κάλεσαν ως υπουργό πήγε ως πολίτης στη Χαλκίδα

Ούτε 48 ώρες δεν είχαν περάσει από την παραίτηση του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και αυτός εμφανίστηκε σε προγραμματισμένη εκδήλωση (τον είχαν καλέσει ως υπουργό) σε ημερίδα του Δήμου Χαλκιδέων. 

Η ημερίδα, διαβάζουμε στο "Βηματοδότη", διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού και στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ατόμων με αναπηρία. Άλλωστε, όταν ήταν στην κυβέρνηση υπουργός Επικρατείας, ήταν αρμόδιος Συντονιστής της Κυβέρνησης σε θέματα αναπηρίας.

Στην παρέμβασή του ο κ. Παπασταύρου είπε: «Με καλέσατε ως υπουργό, εκπρόσωπο της Πολιτείας, και ήλθα ως πολίτης, ως Σταύρος, ως δικηγόρος, ως πατέρας δύο παιδιών, ως ενεργό μέλος της Κοινωνίας των πολιτών, όπως οι περισσότεροι εδώ σήμερα. Είμαι ταγμένος δια βίου στον αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία, των πάνω από 1 εκ. συμπολιτών μας. Τα τελευταία 5 χρόνια, άλλωστε, έχουν γίνει πολλά στη χώρα μας για τη βελτίωση της ζωής των Ατόμων με Αναπηρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση