Όλα καλά με τον Αντιδήμαρχο Μακρακώμης Πάνο Κοντογεώργο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 08:06 Όλα καλά με τον Αντιδήμαρχο Μακρακώμης Πάνο Κοντογεώργο

Δε βλέπει την ώρα να επιστρέψει στις αυτοδιοικητικές του υποχρεώσεις…

Επιστρέφει δριμύτερος ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος μετά την περιπέτεια υγείας που είχε στην αρχή της εβδομάδας και την αγγειοπλαστική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε ο κ. Κοντογεώργος παίρνει εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Ο ίδιος ήθελε από την πρώτη ώρα που οι θεράποντες ιατροί του είπαν ότι είναι όλα καλά, να αφήσει το δωμάτιο και να επιστρέψει στη Μακρακώμη, ενώ δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στα καθήκοντα και στις αυτοδιοικητικές υποχρεώσεις του.

Συγχρόνως θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι προσέτρεξαν και του έδωσαν βοήθεια, Κέντρο Υγείας και ΕΚΑΒ Μακρακώμης, Επείγοντα Νοσοκομείου Λαμίας, Καρδιολογική Κλινική Λαμίας και ΜΕΘ και τέλος τον οικογενειακό του φίλο και γιατρό Γιάννη Τσιαφούτη που έκανε και την επέμβαση, όπως και τον Ερυθρό Σταυρό με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που είχε τη νοσηλεία του.

Ευχόμαστε από την πλευρά μας, όσα του τυχαίνουν να είναι περαστικά!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση