Το backstage της επίσκεψης του Νίκου Ευαγγελάτου στο σπίτι Κασσελάκη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 08:16 Το backstage της επίσκεψης του Νίκου Ευαγγελάτου στο σπίτι Κασσελάκη

«Δεν είμαστε στο στούντιο του MEGA το βλέπετε. Είμαστε στο σπίτι που έχει αγοράσει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγο του», λέει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Και μπορεί το διώροφο διαμέρισμα των 246 τετραγωνικών να ανήκει στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν εκείνος όμως που τον υποδέχτηκε.

Ντυμένος casual με κοντομάνικο, άσπρα αθλητικά και φυσικά τη μπριόζα Φάρλεϊ. Την ένοικο του σπιτιού που κέντρισε τα βλέμματα με τις δεξιόστροφες σβούρες της.

-Σ. Κασσελάκης : ‘Ωπα πάει δεξιόστροφα δεν μου αρέσει αυτό.
-Ν. Ευαγγελάτος : Την έχετε εκπαιδεύσει να δίνει σόου.
-Σ. Κασσελακης : Είναι η ιδιοκτήτρια.

Στην συνέχεια στο σπίτι μπήκε και ο Τάιλερ όσο πιο αθόρυβα μπορούσε και παρόμοια ντυμένος. Διακριτική παρουσία στον χώρο, καθόταν σε μια άκρη παίζοντας με τη Φάρλεϊ. Και ζητούσε τη βοήθεια του κοινού για τα ελληνικά.

Η αλήθεια είναι πως αλλιώς είχαμε οραματιστεί το σπίτι του εδώ στο LIVE NEWS. Κι αλλιώς το βρήκαμε στην επιτόπου αυτοψία μας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια και για το πόσο κόστισε το σπίτι.

-Ν. Ευαγγελάτος: Πόσο κάνει;
-Σ. Κασσελακης : 1 ,8 εκατομμύρια € που έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά στη ζωή μου .Όλα έχουν φορολογηθεί στις ΗΠΑ .Αυτές οι βλακείες περί Ντέλαγουερ να ξέρεις είναι βλακείες γιατί φορολόγησε ως εταιρεία εκεί που δραστηριοποιείτε η εταιρεία.

«Στην υγειά σας κύριε πρόεδρε», ένα μικρό διάλειμμα με τον παρουσιαστή του LIVE NEWS να βρίσκεται σε βαθιά περισυλλογή για το αν τελικά χωράνε τα έπιπλα που είχε προτείνει.

Στην εντοιχισμένη ξύλινη βιβλιοθήκη υπάρχουν βιβλία μεταξύ αυτών έργα του Νίκου Καζαντζάκη, που του δώρισε η Ράνια Θρασκιά στα γενέθλια του.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα είναι μίνιμαλ, σε λευκές και γήινες αποχρώσεις, έχει θέα και άπλετο φυσικό φως.

-Σ. Κασσελάκης : Εδώ θα μπει μια τραπεζαρία για δέκα άτομα , η κουζίνα επικοινωνεί με την τραπεζαρία, εδώ καναπές , έξω φυτά και έπιπλα για το καλοκαίρι. Εδώ είναι το μικρό υπνοδωμάτιο.

-Ν. Ευαγγελάτος : Γιατί αγοράσατε και δεν νοικιάσατε;

-Σ. Κασσελάκης : Γιατί ήρθαμε για να μείνουμε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πει πως ανέκαθεν με τον Τάιλερ ήταν άνθρωποι του κέντρου, επομένως έχει μάθει να αντιμετωπίζει με χαμόγελο το κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Το απόγευμα η συζήτηση συνεχίστηκε στο πλατό του MEGA.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τα πάντα από την εγκληματικότητα και ασφάλεια, μέχρι τα Τέμπη, την οικονομία, τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια ενώ απάντησε εν τέλει και στο τι θεωρεί ή δεν θεωρεί αποτυχία. Ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτήθηκε και για τα όσα είπε στο φόρουμ των Δελφών ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι φωτογραφίες πολλές, οι τεχνικές ευφάνταστες με την συνέντευξη αυτή αν μη τι άλλο να γίνεται θέμα συζήτησης.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση