Λεωφορεία για τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στην Πελασγία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 07:45 Λεωφορεία για τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στην Πελασγία

Ενημερωθείτε για τα δρομολόγια από Λαμία και Βόλο.

Η αγαπημένη Νατάσσα Μποφίλιου, έρχεται για μία μοναδική συναυλία στην Παραλία Αγίου Γεωργίου Πελασγίας, την Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.

Με την γνωστή κι αγαπημένη «Εποχή του Θερισμού», η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές.

Δείτε παρακάτω τα δρομολόγια των λεωφορείων:

Δείτε όλο το πρόγραμμα του 5ου Φεστιβάλ Πελασγία Εν Δράσει ΕΔΩ.

Facebook: Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας, Pelasgia En Drasi
Instagram: protovoulia_neon_pelasgias

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση