Μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στις αλησμόνητες πατρίδες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 12:02 Μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στις αλησμόνητες πατρίδες

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Ο Όμιλος Χορού και Πολιτισμού Λαμίας "Χορόπολις" και ο Δήμος Λαμιέων σας προσκαλούν στη μουσικοχορευτική παράσταση που συνδιοργανώνουν με τίτλο “Από την Προκυμαία της μνήμης, στα μονοπάτια της προσφυγιάς” την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στις 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Μια παράσταση εμπνευσμένη από το μεγαλείο και την αρχοντιά κάθε εμβληματικής γωνιάς των Αλησμόνητων Πατρίδων.

Οι χορευτικές ομάδες του Ομίλου με συνοδοιπόρους κορυφαίους μουσικούς με βιολιά, κλαρίνα, ούτια, κανονάκια, λύρες και λαούτα θα κάνουν στάσεις στη Σμύρνη, στον Πόντο, στην Καππαδοκία, στην Προποντίδα και την Πόλη σε ένα ταξίδι μνήμης και τιμής.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε να συνταξιδέψουμε με τη μουσική, το χορό, τον λόγο και τις εικόνες … από την Προκυμαία της μνήμης, στα μονοπάτια της προσφυγιάς

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση