Μέσα σε γιορτινό κλίμα έγινε η φωταγώγηση του καραβιού στην παραλία Ραχών! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 13:11 Μέσα σε γιορτινό κλίμα έγινε η φωταγώγηση του καραβιού στην παραλία Ραχών! (ΦΩΤΟ)

Χριστούγεννα στο χωριό μας, στις Ράχες Φθιώτιδας, με το καθιερωμένο, όμορφα στολισμένο καραβάκι του Ναυτικού Ομίλου Ραχών!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και τι πιο όμορφο από παιδιά, αλλά και μεγάλους, που διασκεδάζουν σε γιορτινούς ρυθμούς.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του καραβιού στο λιμάνι των Ραχών, σε συνεργασία του Διαδραστικού Συλλόγου Ραχών Αλόπη με το Ναυτικό Όμιλο Ραχών, το ωδείο Γερμανός ο Μελωδός, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και την κοινότητα Ραχών.

Τα παιδιά του ωδείου Γερμανός ο Μελωδός έψαλαν τα κάλαντα, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα, ενώ μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν γευστικά εδέσματα, άφθονο χορό και τραγούδι.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας, το περίπτερο του Γιώργου Καρβελά για την παραχώρηση του ρεύματος, το Hotel Scala για την παραχώρησή του χώρου και τις τοπικές επιχειρήσεις για την ευγενική προσφορά των εδεσμάτων: Tαβέρνα ο Νίκος, ζαχαροπλαστείο Mare Nostrum, Yacht Club Cafe, Tαβέρνα ο Μήτσος, Αύρα, Φούρνος Άρτος, La Piazza, Friend's Cafe, mini market Λαμπράκη, Cafe Αλεύρι και Ζάχαρη, Χρωματοπωλείο Αγαπίου, Marianthi's Creation.

Σας περιμένουμε στο χωριό μας, για να διασκεδάσουμε παρέα σε επόμενες εκδηλώσεις.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: Ράχες Φθιώτιδας: Χριστούγεννα στο χωριό μας, με άφθονες εκδηλώσεις!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση