Λαμία: "Πλημμύρισε" με μουσικές το κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 08:48 Λαμία: "Πλημμύρισε" με μουσικές το κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οι μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας έκλεψαν για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στη Λαμία συνεχίζονται. Στις 2:30'  το μεσημέρι της Κυριακής θα γίνει η μεγάλη παρέλαση, ενώ σήμερα Σάββατο στις 11:00΄ το πρωί θα βγει βόλτα η παραδοσιακή γκαμήλα και λίγο αργότερα ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου θα γίνει η «οδός αγαλαμάτων», όπου τα διαγωνιζόμενα group στήνουν το δικό τους θέατρο δρόμου και τα καλύτερα Αγάλματα κερδίζουν!.

Το βράδυ του Σαββάτου στις 8:30' έχουμε τη «Βόλτα στο Σκοτάδι». Τα φώτα σβήνουν και τα διαγωνιζόμενα group αναλαμβάνουν να φωτίσουν στο πέρασμα τους τη διαδρομή Δημοτικό Θέατρο -Πλατεία Ελευθερίας- Πλατεία Πάρκου μέσω οδού Ρήγα Φεραίου και άλλες κεντρικές οδούς της πόλης.

Χθες η πλατεία Ελευθερίας γέμισε κόσμο, όπου έγινε η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από τη χθεσινή συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας στην πλατεία Ελευθερίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση