Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στο 12ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 00:05 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στο 12ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Λαμίας

Η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκίνησε. Έρχεται το Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι το Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2023, στις 18.00 στο 12ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Λαμίας (Αμπλιανιτη 20-22)

Μια γιορτή με αγάπη και μεράκι για τα Χριστούγεννα στήθηκε όπου οι μικροί μας εξερευνητές θα κατασκευάσουν Χριστουγεννιάτικα στολίδια, θα φτιάξουν τις δικές τους κάρτες και θα δημιουργήσουν τα δικά τους γούρια.

Θα γράψουνε το δικό τους γράμμα στον Άγιο Βασίλη ακούγοντας παραδοσιακά κάλαντα και τέλος μικροί και μεγάλοι θα κεραστούν με διάφορες σπιτικές λιχουδιές, χυμό και καφεδάκι αντίστοιχα.

Η αγάπη και τα χαμόγελα ας γεμίσουν το σχολείο μας.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση