Λαμία: Ο Σταύρος Παναγιωτίδης παρουσιάζει το βιβλίο του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 10:03 Λαμία: Ο Σταύρος Παναγιωτίδης παρουσιάζει το βιβλίο του

Σήμερα στις 7.00 μ.μ., στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας, το Σωματείο «Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης & Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Αρχεία Ν. Φθιώτιδας και οι Εκδόσεις Κέδρος, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Μύθοι, παρεξηγήσεις και άβολες αλήθειες της Ελληνικής Ιστορίας: Μικρές αφηγήσεις για γεγονότα που όλοι γνωρίζουμε αλλά ποτέ δε συνέβησαν»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας (Αινιάνων 6, 1ος όροφος).

Ο Σταύρος Παναγιωτίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει διδακτορικό στην Ιστορία. Διαμένει μόνιμα στην Αθήνα  και είναι μέλος του Συνεργαζόμενου Επιστημονικού Προσωπικού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας, η Βασιλική Λάζου Δρ. Ιστορίας, διδάσκουσα του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και η Εύη Γκόγια, προϊσταμένη της ΔΗ.ΚΕ.ΒΙ. Λαμίας ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η Σοφία Βακιρτζηδέλη προϊσταμένη ΓΑΚ-Αρχεία Ν. Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση