Η χορωδιακή συναυλία «13 τραγούδια μνήμης για τις αλησμόνητες πατρίδες» στις Λιβανάτες (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 12:28 Η χορωδιακή συναυλία «13 τραγούδια μνήμης για τις αλησμόνητες πατρίδες» στις Λιβανάτες (ΦΩΤΟ)

Με τραγούδια που οι αναφορές και οι ρίζες τους  πηγάζουν από την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.

Το δελτίο τύπου:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χορωδιακή συναυλία «13 τραγούδια μνήμης για τις αλησμόνητες πατρίδες» το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 19:30 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λιβανατών σε συνδιοργάνωση του Δήμου Λοκρών και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ο συνθέτης και μαέστρος κ. Αντώνιος Μπαλής κατάφερε να δημιουργήσει μια αρμονία ακουσμάτων από τις χορωδίες της Μικτής Χορωδίας Μώλου, της Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Αγίου Κωνσταντίνου «Ορφέας» και της Χορωδίας Λιβανατών «Αρμονία Γένεσις», με τραγούδια που οι αναφορές και οι ρίζες τους  πηγάζουν από την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.

Στις χορωδίες και τον μαέστρο απένειμαν τιμητικές πλακέτες ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Ηλίας Καλτσας, ο Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Αθανασία Βλαχομήτρου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης. Την συναυλία παρακολούθησαν οι Τοπικοί Σύμβουλοι Λιβανατών και πλήθος κόσμου.

Η Χορωδία Λιβανατών «Αρμονία Γένεσις» υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Αντώνιου Μπαλή έχει πάρει μέρος στο Φεστιβάλ Κύμης, στο Φεστιβάλ Βόλου και στο Φεστιβάλ Ψαχνών Ευβοίας. Στις 13 Απριλίου θα συμμετέχει στο Μουσικό Φεστιβάλ Τήνου που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Unesco. 

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση