Λαμία: «Μα τι συμβαίνει με τους εφήβους σήμερα;» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 23:25 Λαμία: «Μα τι συμβαίνει με τους εφήβους σήμερα;» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η Σοφία Ανδρεοπούλου μίλησε για τους εφήβους του σήμερα - Πως μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στα παιδιά και να συνεργαστούμε καλύτερα στην δύσκολη περίοδο της εφηβείας.

Στη Λαμία βρέθηκε την Παρασκευή (5/4) η Σοφία Ανδρεοπούλου, MSc ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος, η οποία μίλησε για το πόσο δύσκολα περνούν σήμερα οι έφηβοι, αλλά και οι γονείς τους ακόμα δυσκολότερα.

«Ναι, αγαπάμε τους εφήβους μας και θέλουμε το καλύτερο για εκείνους. Ωστόσο, δεν τους καταλαβαίνουμε. Δεν καταλαβαίνουμε τι αισθάνονται, τι χρειάζονται, πώς μπορούμε να τους βοηθήσουμε.

Κι έτσι, αγχωνόμαστε για τα λάθος πράγματα και καταλήγουμε όλο να γκρινιάζουμε και να τσακωνόμαστε μαζί τους – κι αυτό πραγματικά βλάπτει εκείνους και στενοχωρεί εμάς.

Ελάτε να βρούμε μαζί τρόπους για να καταλάβουμε τους εφήβους μας και να φτιάξουμε μια πιο καλή σχέση μαζί τους – ώστε να τους βοηθήσουμε στα δύσκολα που βιώνουν και να ζούμε όλοι καλύτερα μέσα στο σπίτι...», είπε μεταξύ άλλων η συγγραφέας του βιβλίου «Εφηβεία: Η μεγάλη έκρηξη! Και πώς θα επιβιώσετε ως γονείς».

Η εκδήλωση έγινε με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού, του 1ου Γυμνασίου, του 6ου Γυμνασίου, του 1ου Γενικού Λυκείου Λαμίας και το βιβλιοπωλείο "Σοφιανός".

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

sofianos-parousiasi-1

sofianos-parousiasi-2

sofianos-parousiasi-3

sofianos-parousiasi-4

sofianos-parousiasi-5

sofianos-parousiasi-6

sofianos-parousiasi-7

sofianos-parousiasi-8

sofianos-parousiasi-9

sofianos-parousiasi-10

sofianos-parousiasi-11

sofianos-parousiasi-12

sofianos-parousiasi-13

sofianos-parousiasi-14

sofianos-parousiasi-15

sofianos-parousiasi-16

sofianos-parousiasi-17

sofianos-parousiasi-18

sofianos-parousiasi-19

sofianos-parousiasi-20

sofianos-parousiasi-21

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση