«Μ’ ακούς»: Μια θεατρική παράσταση από εφήβους, για μικρούς και μεγάλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 08:57 «Μ’ ακούς»: Μια θεατρική παράσταση από εφήβους, για μικρούς και μεγάλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη τύπου από τους συντελεστές για την πολυαναμενόμενη παράσταση του Σαββάτου…

Θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των εφήβων και όχι μόνο, παρουσιάζει το έργο «Μ’ ακούς», το Σάββατο 18 Μαΐου στις 20:30’ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, με ελεύθερη είσοδο, από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης το οποίο λειτουργεί πρώτη χρονιά για εφήβους.

Δέκα μαθητές, με την κατάλληλη εμψύχωση και καθοδήγηση, δημιούργησαν το δικό τους έργο που μιλάει στις καρδιές των μεγαλύτερων, αλλά και στους ίδιους. Σε μια εποχή που η τεχνολογία σε φέρνει καθημερινά σε άλλους ρόλους, ειδικά τους πιο νέους, οι τελευταίοι έχουν την ανάγκη να ακουστούν και να πουν τις ανησυχίες τους. Να τις κατανοήσουν οι μεγαλύτεροι και στο τέλος, ποιος ξέρει, ίσως να μπορέσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας λιγάκι καλύτερο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕΡ Βίβιαν Αργύρη, μαζί με την σκηνοθέτη της παράστασης Βάσια Βορρίση αλλά και τρεις από τους δέκα πρωταγωνιστές της παράστασης, τη Φωτεινή Καστάνη (μαθήτρια Β’ Λυκείου), την Ηλιάννα Αυγέρη (μαθήτρια Α’ Λυκείου) και τον Κωνσταντίνο Παπαδούκα (μαθητή της Α’ Λυκείου) παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.

Ας… ακούσουμε τις μας είπαν στο παρακάτω βίντεο:

Συντελεστές παράστασης:

Συγγραφή κειμένου: Ομάδα Εργαστηρίου

Επιμέλεια κειμένου: Βάσια Βορρίση

Εμψύχωση &Σκηνοθεσία: Βάσια Βορρίση

Επιμέλεια κοστουμιών/σκηνική διαμόρφωση: Τζένη Καλύβα

Φωτισμοί: Γιώργος Αργύρης

Μουσική επιμέλεια: Βάσια Βορρίση

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):

Αυγέρη Ηλιάννα

Αυλακιώτη Κάλλια

Ζησίμου Βασιλική

Καστάνη Φωτεινή

Κολοβός Γεώργιος

Ζαχαριάδη Μαρίζα

Παπαδούκας Κωνσταντίνος

Σουλοπούλου Σαββίνα

Τρίγκα Χαρά

Τσάκου Μαρία

Info: 

Παράσταση: Σάββατο 18 Μαΐου 2024|Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Ώρα έναρξης: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Υψηλάντη 17, τηλ. 22310 33325, ώρες γραφείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση