Μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στα τραγούδια της αγάπης από τον Όμιλο "Χορόπολις"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 11:19 Μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στα τραγούδια της αγάπης από τον Όμιλο "Χορόπολις"

Το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 8:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Ο Όμιλος Χορού και Πολιτισμού Λαμίας “Χορόπολις” σας προσκαλεί στη μουσικοχορευτική παράσταση που διοργανώνει με τίτλο “Μες του χορού τα βήματα, τσ’ αγάπης τα πατήματα” το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στις 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

250 χορευτές επί σκηνής θα μας ταξιδέψουν, χορεύοντας και τραγουδώντας, σε μια μουσικοχορευτική παράσταση εμπνευσμένη από τα τραγούδια της αγάπης.

Οι χορευτικές ομάδες του Ομίλου με συνοδοιπόρους κορυφαίους μουσικούς με κλαρίνα, βιολιά, λύρες, λαούτα και γλυκύτατες φωνές θα κάνουν στάσεις στη Ρούμελη, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Μικρά Ασία, τα νησιά του Αιγαίου και την  Κρήτη σε ένα ταξίδι στης αγάπης τα πατήματα.

Τα τραγούδια, η μουσική και ο χορός θα μας αφηγηθούν τις ιστορίες τους και θα γίνουν οι ξεναγοί μας σε ένα πανέμορφο ταξίδι εμπνευσμένο απ’ τη χιλιοτραγουδισμένη αγάπη.

Οι πόρτες για το κοινό ανοίγουν στις 7:15 μ.μ. .

Η παράσταση ξεκινάει στις 8:00 μ.μ. .

Είσοδος ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση