Στη Λαμία επιστρέφει το Ράλλυ Ακρόπολις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 11:45 Στη Λαμία επιστρέφει το Ράλλυ Ακρόπολις

Η επίσημη απόφαση Αυγενάκη και των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής…

Ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/4) από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στα γραφεία της Motorsport Greece, η απόφαση για το ποιές περιοχές θα φιλοξενήσουν το Ράλλυ Ακρόπολις που επιστρέφει φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Λαμία θα είναι η κεντρική πόλη διεξαγωγής με το service park στο χώρο της Πανελλήνιας έκθεσης και με δύο ημέρες των ειδικών στα όμορφα βουνά της Στερεάς Ελλάδας.

«Θα βάλουμε μπροστά τις μηχανές κάτω από την Ακρόπολη, στην Αθήνα (9 Σεπτεμβρίου) που ως οικοδέσποινα θα καλωσορίσει μετά από 8 χρόνια απουσίας τον εθνικό μας αγώνα. Στη συνέχεια, θα περάσουμε από την Κορινθία και τους Αγίους Θεοδώρους, μια ειδική που αναδείχθηκε ως η 3η καλύτερη από το WRC. Ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς με ανθρώπους που έχουν αγαπήσει τον αγώνα, ένα μέρος που διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση στη φιλοξενία διεθνών αγώνων αυτοκινήτου. Θα κατευθυνθούμε προς στην ιστορική Λαμία για δύο ημέρες. Στην Λαμία, εκεί όπου τα σύγχρονα αγωνιστικά αυτοκίνητα του WRC, θα ξυπνήσουν ξεχωριστές αναμνήσεις από τους Βωξίτες, την Παύλιανη, τον Ταρζάν και πολλές άλλες ειδικές διαδρομές. Επιδιώκουμε έτσι το Ράλι Ακρόπολις να εδραιωθεί στην πατρίδα μας και πάλι», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης στη συνάντηση της αρμόδιας οργανωτικής επιτροπής, με τους περιφερειάρχες και δημάρχους των εκάστοτε περιοχών που θα διοργανώσουν τον αγώνα.

Ειδικότερα στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Περιφερειάρχες Αττικής, Γιώργος Πατούλης, Στερεάς Ελλάδος, Φάνης Σπανός και Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και οι- δήμαρχοι Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης και ο Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. Δημήτρης Φραγκάκης.

Η Λαμία λοιπόν θα αποτελέσει ουσιαστικά το κέντρο του επερχόμενου Ράλι Ακρόπολις που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 9-12 Σεπτεμβρίου.

Το οριστικό πρόγραμμά με τις εκάστοτε ειδικές θα γίνει γνωστό στις επόμενες εβδομάδες.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση