Σε άλλο γήπεδο ξεκίνησε και σε άλλο τελείωσε αγώνας μπάσκετ για το 49ο Πανελλήνιο Παίδων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 19:21 Σε άλλο γήπεδο ξεκίνησε και σε άλλο τελείωσε αγώνας μπάσκετ για το 49ο Πανελλήνιο Παίδων

Η διακοπή ρεύματος ανάγκασε τους διοργανωτές να αλλάξουν κατά τη διάρκεια το χώρο διεξαγωγής!...

Παράπλευρες απώλειες και στον αθλητισμό είχε η χθεσινή ημέρα (Παρασκευή 1/7) καθώς πέρα από τις πτώσεις δέντρων, τις διακοπές ρεύματος και τις ζημιές που προξένησε ο δυνατός άνεμος είχαμε και την απίθανη περίπτωση ένας αγώνας μπάσκετ να ξεκινήσει σε ένα γήπεδο και να ολοκληρωθεί σε άλλο!

Το συμβάν αφορά τον αγώνα του 49ου πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Κοζάνης και Ολυμπιακός που αφορούσε την κατάταξη στις θέσεις 5-8 και επρόκειτο να γίνει στο σύνολό του στο νέο κλειστό.

Στο ημίχρονο του αγώνα ωστόσο και ενώ το σκορ ήταν 26-34 είχαμε διακοπή της ηλεκτροδότησης στο νέο κλειστό (όπως και σε μεγάλο τμήμα της πόλης) η οποία και είχε μεγάλη διάρκεια. Και εκεί είχαμε το πρωτοφανές όπου μετά από περίπου μία ώρα, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης αποφάσισαν τη μεταφορά του υπόλοιπου μέρους του αγώνα στο παλαιό κλειστό της πόλης που ήταν ελεύθερο και είχε ηλεκτροδότηση όπου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αγώνας με νικητή τον Ολυμπιακό με 54-77.

Δείτε το βίντεο του αγώνα:

Πηγή: KarditsaLive.net

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση